KULTURELLA PARADISRESOR- en presentation

Paradisresor ordnar kulturella temaresor av hög kvalitet med mycket kunniga ciceroner. Företaget startades år 1993 av Monica och Björn Efraimsson och vi fortsätter anordna mycket spännande resor med ambitiösa upplägg.

Vi har stor erfarenhet av att göra innehållsrika kulturresor till många spännande resmål. Våra ciceroner är professorer eller har doktorsexamen. De har mycket gedigna kunskaper och är skickliga på att förmedla dem.

Kulturresorna går bl a till klassiska Grekland, Italien, Spanien, Frankrike samt det romerska Britannien och det romerska Tyskland.

Vi samarbetar med olika föreningar såsom Medelhavsmuseets vänner, Atheninstitutets vänner och Rominstitutets vänner till t ex Grekland och Italien samt huvudstäder som Rom, Athen och Madrid.

Våra ciceroner är några av Sveriges främsta inom historia, arkeologi, konst och litteratur såsom professor Lars Karlsson, fil dr Jesper Blid, fil dr Kristian Göransson, fil dr Börje Magnusson, fil dr Niklas Hillbom samt fil dr och författaren Allan Klynne.

Våra resor har rönt stor uppskattning bland våra resenärer. Vi har fått mycket beröm för reseledningens fackkunskaper och personliga engagemang i kombination med förmågan att skapa en trivsam atmosfär. Majoriteten av våra resenärer återvänder år efter år och ett stort antal har redan åkt med oss på mer än 20 resor! Vi arbetar ständigt med att förnya vårt utbud.

PARADISRESOR HB
Monica och Björn Efraimsson
Måsungevägen 1
131 50 SALTSJÖ-DUVNÄS
www.paradisresor.se
info@paradisresor.se
0702259992
org.nr 969600-5850

Medlem i SRF (Svenska Resebyråföreningen) www.srf-org.se
Högsta kreditvärdighet - Guldsigill av UC


 
Resor | Om Paradisresor | Kontakt | Resevillkor

Visa större bild
Foto: Terttu Strandberg 
SRF
 


Måsungevägen 1 - 131 50 Saltsjö-Duvnäs - Telefon: 070 225 99 92 - E-post: info@paradisresor.se